پرسش های متداول
1394/6/6 جمعه
اعتراض به نمرات امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور چگونه است؟

اعتراض به نمرات امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور چگونه است؟

* دانشجویان در صورت مشاهده نمره تشریحی، می­توانند تا یک هفته پس از ثبت نمرات توسط استاد، اعتراض خود را در سیستم گلستان ثبت نمایند. اعتراض دست نویس به هیچ عنوان پذیرفته نمی­باشد.

* در خصوص امتحانات پایان ترم به اطلاع می­رساند، نحوه اعتراض به موارد زیر طبق سنوات گذشته، فقط از طریق سایت گلستان امکان­پذیر می­باشد. خواهشمند است از مراجعه حضوری به واحد امتحانات خودداری فرمایید.

1. مهلت ثبت اعتراض به نمرات تشریحی به محض فعال شدن تا 72 ساعت پس از اعلام نمرات امکان پذیر است و درصورت پایان زمان اعتراض اینترنتی، به هیچ اعتراضی رسیدگی نخواهد شد.

2. در خصوص نمرات تستی با توجه به اینکه اوراق توسط دستگاه، قرائت و تصحیح می­شود لذا هیچ­گونه اعتراضی پذیرفته نمی­شود.

جهت دریافت راهنمای تصویری اعتراض به نمرات امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

راهنمای تصویری اعتراض به نمرات امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور