آموزش الکترونیک
1399/2/29 دوشنبه
ارزشیابی درس در نیمسال دوم 99-1398 بر عهده مدرس الکترونیکی هر درس می باشد
دانشجویان باید فعالیتها و تکالیف را برای استادی ارسال کند که آموزش الکترونیکی درس را بر عهده داشته است

به اطلاع اساتید و دانشجویان  گرامی می رساند که ارزشیابی درس بر عهده مدرس الکترونیکی هر درس می باشد و دانشجو باید فعالیتها و تکالیف را برای استادی ارسال کند که آموزش الکترونیکی درس را بر عهده داشته است. مدرس الکترونیکی موظف است پس از ارزشیابی تکالیف همه دانشجویان، لیست نمرات هر مرکز و واحد را جهت ثبت نمره به استادی که درس در سامانه گلستان به نام او ثبت گردیده است ارائه نماید که نمره ثبت گردد. دانشجویان لازم است جهت پیدا کردن نام مدرس الکترونیکی دروس خود از قسمت آموزش الکترونیکی=> دریافت برنامه کلاسی و یا از طریق لینک های زیر اقدام نماید.
دانشجویان کارشناسی : دریافت برنامه کلاسی
و دانشجویان کارشناسی‌ارشد: دریافت برنامه کلاسی

پس از اینکه از نام استاد خود مطلع شدید جهت اطلاع از نحوه ارزشیابی از طریق لینک زیر با استاد خود ارتباط برقرار نمایید.
راه‌های ارتباطی با اساتید