فرهنگی و دانشجویی
1400/2/21 سه‌شنبه
برگزاری مسابقات مجازی ورزش های الکترونیک قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور- دانشگاه علامه طباطبایی

.

با توجه به واگذاری امتیاز برگزاری مسابقات مجازی ورزش های الکترونیک قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور توسط اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان به دانشگاه علامه طباطبایی، بدینوسیله آیین نامه عمومی و فنی مسابقات به انضمام فرم اعلام آمادگی قطعی به شرح ذیل می باشد. خواهشمند واجدین شرایط حداکثر تا تاریخ 1400/02/20 از طریق نمابر شماره 02144737625 (شماره تماس: 09189915912 آقای محمدی) به دانشگاه علامه طباطبایی ارسال گردد.

مدارک مورد نیاز:
- یک قطعه عکس، کارت دانشجویی و گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار
- کارت بیمه ورزشی و گواهی تندرستی
- ارائه اسامی ورزشکاران، مربی، سرپرست و راننده که به مهر و امضاء معاونین دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی رسیده باشد.
تذکر مهم: کلیه شرکت کنندگان می بایست نسبت به ثبت نام و بارگزاری مدارک فوق از طریق سامانه ستاو ورزش دانشجویی به آدرس https://setav.ir/user/championleague تا تاریخ 1400/02/20 اقدام نمایند.
مهم: لیست معرفی دانشجویان می بایست بدون هر گونه خدشه و با درج شماره دانشجویی، کد ملی و شماره تلفن همراه ورزشکار تا تاریخ مذکور به دانشگاه علامه طباطبایی ارسال شود.