اخبار دانشگاه
1400/8/18 سه‌شنبه
مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور پایان یافت
کسب مقام چهارم توسط تیم برنامه نویسی دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه

مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور با معرفی سه تیم برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی،دانشجویان دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه توانستند در پنجمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور که به میزبانی استان آذربایجان شرقی برگزار شد، به رتبه چهارم این مسابقات دست یابند.
دانشجویان دانشگاه پیام نور استان  آذربایجان شرقی به مقام قهرمانی این رقابتها دست یافتند. همچنین تیم smart از استان فارس مقام دوم و تیمhonor  از استان تهران مقام سوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند.
همچنین در این دوره از مسابقات تیم kshpnu-programmers از دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه با تلاش آقایان هومن بیوکانی، محمد مهری و خانم هدی سیف علی و به سرپرستی جناب آقای مهندس رستم پور در حضور و رقابت بین ۴۳ تیم از ۱۶ استان حائز رتبه‌ی چهارم شدند.
لازم بذکر است رتبه برتر این مسابقات به عنوان نماینده دانشگاه پیام نور در مسابقات قهرمانی غرب آسیا که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، حضور پیدا خواهد کرد.