1403/1/22 چهارشنبه
پیام تبریک آقای رضا رستمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر؛

بدرود اى همسایه‏ اى که تا با ما بودى، دلهاى ما را رقت بود و گناهان ما را نقصان.
بدرود که چه بدی‌ها که با آمدنت از ما دور شد و چه خیرات که ما را نصیب آمد.
ماه صیامی دیگر از عمر بندگی در شوق قیام سحرگاهی با شیرینی وصال نزد سفره‌های افطار به پایان رسید. خوشا بر آنان که از این مائده‌ی رحمانی ضیافت، ره‌توشه‌ی تقوا برگرفته تا امتداد مسیر زندگی را در عبودیت خدا و خدمت به بندگانش به سرمنزل مقصود رسانند.
اینک در فرصت شکوفایی بندگان حضرت جانان و طراوت بهجت‌آفرین فصل بهاران، از صددروازه دانش و اندیشه این عید فرخنده را به عموم مسلمین و مردم شریف ایران اسلامی به ویژه کلیه همکاران محترم،اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تبریک عرض نموده، سلامت و توفیق روزافزون‌تان در سایه‌سار شجره طیبه‌ی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.
رضا رستمی
سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه