1403/1/14 سه‌شنبه
پیام تسلیت دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه در شهادت جمعی از مستشاران و مجاهدان نظامی در سوریه

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا
حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری و اقامت‌گاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در دمشق که منجر به شهادت و زخمی‌شدن تعدادی از دیپلمات‌ها و مستشاران ایران در سوریه شده است، تجاوزی آشکار به خاک جمهوری اسلامی ایران و نقض تمامی قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی بوده و از تمام ابعاد حقوقی، سیاسی و نظامی محکوم است.
رژیم جعلی صهیونیستی که در رویارویی با جبهه مقاومت کاملا سردرگم و آشفته است، دست به اقداماتی ناجوانمردانه در ترور یاران حاج قاسم می زند غافل از آن که خون ایشان، توانی تازه در کالبد خط سرخ شهادت و ایثار و فداکاری خواهد بود.
دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه ضمن تسلیت و تبریک شهادت جمعی از مستشاران و مجاهدان نظامی، این تجاوز آشکار و ددمنشانه را محکوم کرده و خواستار اقدام تنبیهی و بازدارنده در تحکیم امنیت، ثبات و استقلال نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جبهه مبارک و مقدس مقاومت است.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه