1402/10/14 پنجشنبه
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه
دکتر رضا رستمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه با صدور پیامی، اقدام تروریستی علیه دلدادگان مکتب و راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را محکوم کرده و شهادت جمعی از هموطنان را تسلیت گفتند.

متن پیام بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
حادثه انفجار تروریستی در مسیر گلزار شهدای شهر کرمان که منجر به شهادت جمعی از هموطنان بیگناه شد، موجب تاثر و تالم فراوان ملت شریف ایران اسلامی شد.
این جنایت وحشیانه سند جدیدی از رذیلت و قساوت دشمنان ملت ایران و یادآور هزاران جنایتی است که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون آرامش و امنیت مردم ایران را هدف گرفته است. دشمنان سنگدل بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد و آنان را آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهد ساخت. اینجانب از طرف خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان، شهادت هموطنان عزیز در حادثه تروریستی کرمان را به محضر مقدس حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب، ملت ایران و خانواده‌های داغدار تسلیت عرض نموده و برای مجروحان، شفا و سلامت عاجل مسألت می نمایم.
رضا رستمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه