1402/9/18 شنبه
اجرای اولین جشنواره آیین های فرهنگی ،هنری ،ورزش های همگانی و بومی محلی اورامانات شهرستان جوانرود.

به گزارش روابط عمومی اولین جشنواره آیین های فرهنگی،هنری ورزش‌های همگانی و بازی های بومی محلی اورامانات در رشته های دال پلان، کورزان، کراجو، هفت سنگ، فریزیی در شهرستان جوانرود برگزار شد.
جناب آقای دکتر محمدی معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی،دانشجویی انجام فعالیت‌های منظم ورزشی و ورزش کردن به عنوان یک پدیده اجتماعی و دارای آثار ویژه و منحصر به فرد در سلامت و شادابی جسم و بالندگی روح و روان و توانمند‌سازی دانشجویان برشمرد و افزود: ...
هدف جشنواره ورزشی را ارتقاء سطح سلامت جسمانی، روانی، افزایش روحیه نوع‌دوستی، حس مشارکت و افزایش توانمندی‌های حرفه‌ای و اجتماعی شرکت کنندگان عنوان کرد.

در پایان معاونت محترم فرهنگی سازمان مرکزی جناب آقای دکتر محمدی از حمایت ها و تلاش های سرپرست دانشگاه پیام نور استان جناب آقای دکتر رستمی و جناب آقای دکتر جوانرودی رئیس دانشگاه جوانرود و جناب دکتر رحمانی و سرکار خانم دکتر کشمند رئیس اداره ورزش های همگانی و بومی محلی استان در برنامه ریزی و اجرای فعالیت های آیین های هنری،فرهنگی، ورزشی در بخش های مختلف تقدیر و تشکر نمود.
چهارشنبه ۱۴٠۲/٠۹/۱۵
روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه