1402/8/13 شنبه
بیانیه سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه به مناسبت ۱۳ آبان ۱۴۰۲

خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچک‌ترین غفلتی کنید نابود می شوید. صحیفه امام، جلد ۱۲ - صفحه ۲۰۲ یوم‌الله ۱۳ آبان برگ زرین تاریخ انقلاب اسلامی و مردمی ایران در مبارزه با استکبار است. این روز الهی یادآور درخشان‌ترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی در تجلی حماسه جوانان مومن ایران و مبارزه مقتدرانه فرزندان خمینی کبیر رضوان الله تعالی علیه با شیطان بزرگ آمریکاست. تبعید حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه باعث شعله ورشدن آتش مبارزه با رژیم طاغوت گردید. این بیداری و مبارزه در جان و اندیشه نوجوانان و دانش آموزان مومن و انقلابی در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ متجلی گشت تا جایی که با خون خود نهال انقلاب را آبیاری کردند. استکبارستیزی ملت تاریخ‌ساز ایران در ۱۳ آبانی دیگر در سال ۱۳۵۸ با فتح لانه جاسوسی توسط دانشجویان انقلابی و پیرو خط امام، آن‌گونه رقم خورد که هیمنه استکباری آمریکا را در چشم اندیشمندان و آزادی خواهان جهان در هم کوبید. رخ دادی که بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی قدس الله نفسه الزکیه نام «انقلاب دوم» بر آن نهاد. رخداد‌های سه گانه ۱۳ آبان، از تبعید حضرت امام خمینی در سال ۱۳۴۳ با دستور شاه تا کشتار وحشیانه دانش آموزان انقلابی به دست دژخیمان رژیم پهلوی و سپس تصرف حماسی و انقلابی لانه جاسوسی امریکا در تهران به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در سال ۱۳۵۸ که منجر به ثبت یوم الله ۱۳ آبان به عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» در تقویم تاریخی کشور عزیزمان شده است، درس‌ها و عبرت‌های بزرگ خود را کانون بیداری سایر جوامع و ملل تحت سلطه امریکا و سیاست‌ها و راهبرد‌های شیطانی و ضد بشری استکبار در تاریخ معاصر قرار داده است، به گونه‌ای که هر روز شاهد آزادسازی ملت‌ها از یوغ سلطه و استکبار امریکایی و کوچک شدن جغرافیای سلطه‌گری در عالم شده است. امسال در حالی به برگزاری مراسم "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" نزدیک می‌شویم که استکبار جهانی به سرکردگی دولت آمریکا با حمایت علنی از سگ هار صهیونیسم و اسرائیل غاصب کمر به نابودی مردم بی دفاع فلسطین بسته و با به خاک و خون کشیدن زنان، کودکان و مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین، بار دیگر خوی وحشیگری خود را به ظهور رسانده‌اند و با به زیر پا گذاشتن تمام قوانین بین المللی و حقوق بشر ثابت کردند که شعارهای حقوق بشری آنها دستاویزی برای سلطه گری به ملتهاست. سکوت مجامع بین المللی و حقوق بشری در این جنایت و نسل کشی آشکار نشان داد که این مجامع آلت دست استکبار جهانی برای پیشبرد اهداف توسعه طلبانه آنهاست و لاغیر! ما دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه ضمن اعلام حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین و محکومیت اقدامات جنایتکارانه و بی شرمانه استکبار جهانی در حمایت علنی از جنایات رژیم اشغالگر قدس، گوش به فرمان رهبر فرزانه انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا آماده حضور و جانفشانی در راه تحقق وعده الهی و نابودی اسرائیل غاصب و آزادی قدس شریف هستیم. ان تنصرواالله ینصرکم و یثبت اقدامکم.
رضا رستمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه