1402/7/4 سه‌شنبه
مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام به مناسبت هفته دفاع مقدس
مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام و بازدید از موزه دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور سرپرست دانشگاه و مدیران اجرایی، اساتید وکارکنان و دانشجویان فعال بسیجی

مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام و بازدید از موزه دفاع مقدس همزمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس، با حضور آقای دکتر رستمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه و تعدادی از اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم معنوی حاج آقا ترکاشوند مسئول نهاد رهبری در خصوص مقام شهدا نکاتی را بیان نمودند سپس آقای دکتر رستمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص دفاع مقدس، توصیه های ایشان به جوانان را سرلوحه برنامه های فرهنگی دانستند.
در این آیین معنوی حاضران با حضور بر مزار شهدا با غبارروبی و اهداء شاخه گل ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گلکون کفن ادای احترام کرده و یاد و خاطره شان را گرامی داشتند و سپس از موزه دفاع مقدس بازدید نمودند.
روز دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۳